user_mobilelogo

.

Facebook

Veranderingen dienstverlening 2017

 

servers

2016 (het jaar dat we 5 jaar bestonden) hebben we afgesloten, 2017 is alweer een paar dagen oud. In 2017 gaan we verschillende wijzigingen doorvoeren om onze klanten nog beter van dienst te zijn. De grootste wijziging zal plaatsvinden op ons hostingplatform, maar ook wijzigingen op het gebied van bereikbaarheid, support en klachten moeten zorg dragen voor een nog betere dienstverlening richting onze klanten.

Voordat we verder gaan willen we eerst al onze klanten, lezers en bezoekers al het nodige succes toewensen in 2017. In 2017 zullen wij in ieder geval alles op alles zetten om vanuit onze expertise in dit succes te ondersteunen. 

Wijzigingen 2017 hosting
Om goedkope hosting aan te kunnen bieden doen wij aan Shared Hosting, dit betekend dat meerdere websites op een server draaien met 1 IP adres. Al het verkeer gaat dus over die ene server om uw website te kunnen bereiken. Shared Hosting heeft het grote voordeel dat de relatief hoge kosten van een server verspreid kunnen worden over meerdere klanten, we zijn op dit moment een van de goedkoopste hosting aanbieders van Nederland en Belgie op basis van de pakketten die wij aanbieden. Aan een Shared Hosting zitten ook nadelen, het kan zijn dat tijdens drukke momenten op de webservers het langer duurt voordat uw website is geladen. Hier gaan we wat aan doen! Om toch gebruik te kunnen blijven maken van Shared Hosting gaan wij over naar SSD (eind januari, begin februari). SSD hardeschijven werken vele malen sneller dan de normale hardeschijven. De grote websites die wij momenteel op de Shared Hosting Servers hebben draaien zullen we aan het einde van het eerste kwartaal verhuizen naar een Virtual Private Server (VPS). Dit moet een deel van de druk op de Shared Hosting Servers af doen nemen. Ook een tweede Shared Hosting Server zal worden afgenomen in een datacenter in Duitsland (Duits IP adres).

Daarnaast zullen de prijzen voor hosting per 31 januari een klein percentage gaan stijgen. Dit heeft te maken met de gestegen dollar koers en de toenemende kosten van IPV4 IP adressen (en de update naar SSD natuurlijk). De prijsstijging bedraagt € 0,09 per hostingpakket per maand, dus € 1,08 stijging per hostingpakket per jaar.

Wanneer u een dedicated IP adres wilt op een hostingpakket is dit nog steeds mogelijk, hiervoor kunt u ons een e-mail sturen.

Wijzigingen 2017 domeinnamen
Zoals eerder vermeld bestonden wij in 2016 alweer 5 jaar, in die 5 jaar zijn de tarieven voor domeinnamen alleen maar gedaald. In 2017 moeten wij helaas een aantal domeinnamen in prijs verhogen. Dit betekent dat de domeinnamen met de extensie .nl, .eu, .be € 0,11 per jaar in prijs gaan stijgen. De prijzen met een Amerikaanse (bv: .com) en Britse (bv: .co.uk) extensie zullen € 0,39 per jaar in prijs gaan stijgen. Ook dit heeft te maken met de koersen van de Dollar en de Britse Pond.

Goed nieuws met betrekking tot de domeinnamen is dat we dit jaar nieuwe extensies kunnen toevoegen aan ons aanbod. Na 31 januari bieden wij bijvoorbeeld ook .de en .shop aan. In het eerste kwartaal van 2017 is het de bedoeling dat u weer rechtstreeks via onze website domeinnamen kan bestellen en beheren evenals de hostingpakketten.

SSL certificaten
We stoppen per 31 januari grotendeels met het aanbieden van betaalde SSL certificaten. Slechts enkele betaalde SSL certificaten (uitgebreide validatie) zullen we blijven aanbieden voor de klanten die dit type certificaat wensen. Waarom we dit doen? SSL is vanaf nu gratis beschikbaar in al onze hostingpakketten! U kunt gratis en erg gemakkelijk direct een officieel SSL certificaat van LetsEncrypt installeren binnen uw hostingpakket.

VPS en dedicated servers
VPS en dedicated servers willen we gaan aanbieden vanaf het tweede kwartaal 2017 voor zeer schokkende lage prijzen! Hou onze website in de gaten!

Facturering en administratie
Dit zal vanaf januari alleen nog online gebeuren, alle facturen zullen per e-mail worden verzonden. Daarnaast zullen ze via de website beschikbaar worden gesteld in uw account waarbij u deze te allen tijde nogmaals kan downloaden. Overigens zal dit extern gebeuren en niet meer door ons zelf.

Klanten support
Support op onze diensten en producten kan via e-mail maar vanaf nu ook via WhatsApp en de uitgebreide helpdesk. Indien u support nodig heeft is het meest ideale om dit via de Helpdesk te doen. Mogelijk staat het antwoord van uw vraag hier al op, zo niet dan kunt u de vraag stellen in de bij uw vraag horende categorie. Wij zullen hier binnen enkele uren op proberen te reageren met een maximum van 24 uur. Voor de helpdesk heeft u wel een account nodig, deze kunt u gratis aanmaken door op de homepagina links op registreren te klikken. Indien u reeds klant bent bij Webdexter krijgt u ook een persoonlijk gedeelte waar u specifiek vragen kunt stellen met betrekking tot uw producten.

Per 31 januari zullen wij ook onze algemene voorwaarden gaan herzien, wij houden u op de hoogte van de wijzigingen hierin.

Contact informatie
Schermafbeelding 2013-07-18 om 21.37.33 +31 55 303 4970
Schermafbeelding 2013-07-18 om 21.37.49 info@webdexter.nl
Schermafbeelding 2013-07-18 om 21.38.02 www.webdexter.nl

Schermafbeelding 2013-07-18 om 21.38.20 Stadhoudersmolenweg 54C, 7317 AX
Schermafbeelding 2013-07-18 om 21.38.202222 in Apeldoorn (NLD)

 

Onze betaalmogelijkheden
Op onze website kunt u gemakkelijk betalen met iDeal en/of Paypal. Aan deze betalingsmogelijkheden zitten geen kosten verbonden. Klik hier voor meer informatie over betalen bij Webdexter Development.

payments

Webdexter®
Webdexter is een beschermd merk en ingeschreven in het register van Benelux Bureau voor Intellectuele Eigendom (Inschrijf nummer.: 0916539 Depot nummer.: 1243363). Webdexter zal zich verzetten tegen inbreuk op haar merkenrecht.

 

BTW informatie
Alle op de website genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Zakelijk klanten buiten Nederland binnen de Europese Unie en alle klanten buiten de Europese Unie betalen automatisch geen BTW.