user_mobilelogo

.

Facebook

 

Van informatief, educatief tot recratief
Een website en/of webshop is tegenwoordig voor (potentiele) klanten de toegansdeur naar uw bedrijf. Het is dan ook belangrijk dat deze er verzorgt uitziet, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. Wij helpen u graag bij het creeren van een website en/of webshop die aan al uw wensen voldoet. Wij maken gebruik van de laatse software en technieken op het gebied van webdesign. Voor ieder budget zijn er tal van mogelijkheden om uw positie op de markt te verbeteren. Om u een voorbeeld te geven: u heeft bij ons al een complete website (CMS) voor 275 euro.

Responsive design
We hebben er bijna allemaal een, een mobiele telefoon en vaak ook nog een tablet. De afgelopen jaren is het internet gebruik op de tablet flink toegenomen waardoor wij alle nieuwe websites opleveren met een responsive design. Dit houdt in dat uw website zich automatisch aanpast aan de schermresolutie en daardoor altijd goed te lezen en te gebruiken is.

E-commerce
Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor al uw e-commerce wensen. Zo kunnen wij webshops bouwen maar ook (betaalde) leden systemen voor bijvoorbeeld websites met content waarvoor u een vergoeding vraagt. 

Complete webshop al voor 399,-
We bieden al complete webshops in uw huiskleur en voorzien van uw logo aan voor slechts 399,- euro. U heeft hiervoor een responsive webshop voorzien van de laatste technieken en voorzien van iDEAL en PayPal (creditcard) betaalmogelijkheden. U kunt onbeperkt producten en categorieen plaatsen en aanmaken. Wilt u hierover meer informatie? Neem dan contact met ons op!

tijdelijk

Social media
Wederom een term die niet meer weg te denken is in de huidige tijd. Wij zorgen er daarom voor dat uw website gekoppeld is aan de social media van uw keuze.

Wij gaan verder dan alleen webdesign
Vandaag de dag is een computer niet meer weg te denken en wordt deze door velen voor verschillende activiteiten gebruikt. Helaas zijn er ook mensen met andere bedoelingen. Zij maken bijvoorbeeld gebruik van de zogenoemde "open deurtjes" in de bekende CMS systemen zoals Joomla, Drupal en of Wordpress. Wij zorgen ervoor dat wanneer uw website opgeleverd wordt dat deze "deurtjes" dicht en op slot zitten. Uiteraard blijft het updaten van de website te allen tijde ook een belangrijke factor op het gebied van veiligheid.

Alles onder een dak
Wij beschikken over eigen servers met 99,9% uptime garantie en IP adressen afkomstig uit Nederland, Belgie en/of het Verenigd Koninkrijk. Uw nieuwe en of bestaande website kunnen wij dus prima hosten. Zo heeft u maar met een partij te maken en dus ook maar een aanspreekpunt.

Wij kunnen u nog veel meer vertellen
Inderdaad wij kunnen u nog veel meer vertellen, maar dat doen wij liever persoonlijk met u. Op deze manier kunnen wij samen met u kijken naar uw wensen en wellicht uw website naar uw tevredenheid bouwen. Uiteraard is een gesprek met ons altijd vrijblijvend. Kijkt u eens naar de reacties van onze klanten wat zij van onze service vinden.

Alle websites die wij maken werken met de huidige generatie browsers

Contact informatie
Schermafbeelding 2013-07-18 om 21.37.33 +31 55 303 4970
Schermafbeelding 2013-07-18 om 21.37.49 info@webdexter.nl
Schermafbeelding 2013-07-18 om 21.38.02 www.webdexter.nl

Schermafbeelding 2013-07-18 om 21.38.20 Stadhoudersmolenweg 54C, 7317 AX
Schermafbeelding 2013-07-18 om 21.38.202222 in Apeldoorn (NLD)

 

Onze betaalmogelijkheden
Op onze website kunt u gemakkelijk betalen met iDeal en/of Paypal. Aan deze betalingsmogelijkheden zitten geen kosten verbonden. Klik hier voor meer informatie over betalen bij Webdexter Development.

payments

Webdexter®
Webdexter is een beschermd merk en ingeschreven in het register van Benelux Bureau voor Intellectuele Eigendom (Inschrijf nummer.: 0916539 Depot nummer.: 1243363). Webdexter zal zich verzetten tegen inbreuk op haar merkenrecht.

 

BTW informatie
Alle op de website genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Zakelijk klanten buiten Nederland binnen de Europese Unie en alle klanten buiten de Europese Unie betalen automatisch geen BTW.