user_mobilelogo

.

Domeinnamen

Hieronder vindt u een klein deel van onze domeinnaam tarieven welke wij hanteren voor onze klanten.

 nl       .nl  €   7,44 p/j   Gratis e-mail
 be  .be  €   7,44 p/j Gratis e-mail
 europeanunion         .eu  €   7,44 p/j Gratis e-mail
 gb  .co.uk      €   9,00 p/j Gratis e-mail
 us  .net  €   9,99 p/j Gratis e-mail
 us  .com  € 10,99 p/j Gratis e-mail
 us  .org  € 10,99 p/j Gratis e-mail

Meer domeinnamen

Hostingpakketten

Hieronder vindt u onze standaard hostingpakketten welke wij aanbieden. Uiteraard kunnen wij, indien gewenst, ook hosting op maat aanbieden.

 nl  be  gb    250MB / e-mail / 3GB     € 0,89 p/m
 nl  be  gb   500MB / e-mail / 6GB  € 1,05 p/m
 nl  be  gb   750MB / e-mail / 9GB  € 1,29 p/m
 nl  be  gb 1000MB / e-mail / 15GB  € 1,59 p/m
 nl  be  gb 1500MB / e-mail / 20GB  € 1,99 p/m

Meer hostingpakketten

Dit privacy beleid, opgesteld op 02-11-2015 te Apeldoorn (voor het laatst aangepast op 14-11-2015), is enkel van toepassing op de volgende domeinnamen:

- www.webdexter.nl
- www.webdexter.be

Op dit moment is het volgende SSL certificaat actief op Webdexter.nl / Webdexter.beSchermafbeelding 2016 02 05 om 22.56.48

U als bezoeker en wij van Webdexter
Voor de goede orde spreken wij in dit privacy beleid alleen over "wij" waarmee wij Webdexter bedoelen welke de eigenaar is van eerder genoemde domeinnamen. Met de termen '"u" en "uw" bedoelen wij u als bezoeker/gebruiker. De domeinnamen zoals hierboven weergegeven zullen in dit privacy statement besproken worden met de volgende termen: websites, onze, website en/of deze website.

Informatie omtrent het privacy beleid wat van toepassing is op deze websites
Uiteraard respecteren wij de privacy van al onze gebruikers en bezoekers welke onze websites bezoeken en daarom zorgen wij ervoor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de noodzakelijke diensten die u bij ons afneemt en/of waarvoor u zichzelf heeft aangemeld. Wij slaan de door u bij de registratie vermelde persoonsgegevens op op onze webserver en/of websites. Omdat wij persoonsgegevens verwerken op onze website (uw account) en in onze boekhouding hebben wij melding gedaan bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP). Wij zijn opgenomen in de openbare registers onder inschrijfnummer: m1564903.

Persoonlijke gegevens
Wij zullen nooit persoonlijke gegevens zonder uw toestemming beschikbaar stellen aan derden. Wij stellen hoge eisen aan het verwerken van persoonlijke gegevens en zullen daarom de minimale noodzakelijke gegevens verwerken op onze website. Deze informatie zal beveiligd aan onze server worden verzonden en is alleen te gebruiken door ons (Webdexter). De websites maken gebruik van SSL beveiligde verbindingen tussen de websites en de webserver.

De back-ups die gemaakt worden van deze websites, welke dus uw verstrekte persoonsgegevens bevatten, worden opgeslagen op een beveiligde gegevensdrager welke voorzien is van encryptie (AES 256 bits). Deze gegevensdrager(s) worden opgeslagen in een beveiligde ruimte.

U kunt uw persoonsgegevens welke u heeft verstrekt bij het registreren te allen tijde wijzigen. Wanneer u wilt dat wij uw gegevens verwijderen dan kunt u dit kenbaar maken door een een e-mail aan ons te verzenden. Wij zullen spoedig uw gegevens van onze server verwijderen.

Inloggen met behulp van Social Media
Het is op deze website mogelijk om in te loggen en/of een account aan te maken met gebruik van uw Social Media account. Wij willen u er op wijzen dat wij in geen geval informatie kunnen inzien welke hoort bij uw profiel anders dan uw gebruikersnaam en e-mail adres. Het inloggen via de website, ook als dit via Social Media gebeurt, gaat over een SSL versleutelde verbinding (2048 bits).

Bezoekersstatistieken
Deze website maakt gebruik van technieken waarmee bezoekersaantallen kunnen worden bijgehouden. Deze gegevens gebruiken wij om onze website te verbeteren en om na te gaan welke delen van de website worden bezocht. Wij willen u erop wijzen dat wij enkel kunnen zien hoe bezoekers deze websites hebben gevonden, door wie bezoekers zijn doorverwezen, het land van herkomst van onze bezoekers en de bezoekersaantallen. Google Analytics, waarvan wij gebruik maken, slaat geen IP adressen op en maakt daarom geen specifieke inbreuk op uw privacy. Wij zijn niet in staat om te zien welke websites u vooraf het bezoek aan deze website hebt bezocht. Enkel wanneer u klikt op een link naar genoemde websites op een andere website kunnen wij zien welke website een bezoeker heeft doorverwezen, we zien in geen geval dat u dat persoonlijk was. Meer over Google Analytics leest u hier.

Website(s) waarna verwezen kan worden door deze website
Dit privacy statement is enkel en alleen van toepassing op de websites welke zijn vermeld in dit privacy beleid. Websites waar na verwezen kan worden door deze website dienen over een eigen privacy statement en/of privacy beleid pagina te beschikken. Wij zijn in geen enkel geval aansprakelijk voor eventuele schade die is ontstaan door het bezoeken van externe websites waar naar is verwezen door onze websites.

Nederlandse cookie wetgeving
Artikel 11.7a van de Telecommunicatiewet (in de volksmond "Cookiewet") is sinds juni 2012 van kracht. Deze wet vereist van elke website die bezoekers vanuit Nederland trekt dat dat de bezoeker wordt geïnformeerd over welke cookies er worden geplaatst op zijn en/of haar computer en waar deze voor dienen. Dit kan via een cookie beleid. Daarnaast moet elke bezoeker vanuit Nederland vooraf eenmalig expliciet toestemming geven voor het plaatsen van deze cookies.

Cookies
Deze website kan in zeer uitzonderlijke gevallen gebruik maken van cookies en andere technologieën, we proberen dit echter zoveel mogelijk te minimaliseren. Onze website gebruikt cookies om het online gebruiksgemak voor u te vergroten en om na te gaan welke delen van de website worden bezocht. Daarnaast maken wij gebruik van zogenoemde "first party" cookies welke benodigt zijn voor de werking van deze website.

Cookies geplaatst door deze websites
cookiesseqreel

Cookies en sociale media
Wanneer u bijvoorbeeld gebruik maakt van Facebook kan het zijn dat je browser cookies van Facebook heeft opgeslagen met uw profiel informatie. Deze cookies kunnen door delen van de website gebruikt worden om bijvoorbeeld pagina's te "liken". Daarnaast kunt u snel zien of uw "vrienden" een pagina op deze website hebben geliked. Uw profiel informatie is in geen enkel geval toegankelijk voor ons. Voor meer informatie over de cookies van uw Sociale Media account verwijzen wij u naar de betreffende website van uw social media account, hier vindt u meer informatie welke informatie door browsers opgeslagen wordt.

Dit privacy statement is een product van Webdexter® en valt onder de merkbescherming van Webdexter®. Webdexter® is ingeschreven bij het Benelux Bureau voor Intellectuele Eigendom onder inschrijfnummer: 0916539 depotnummer: 1243363. Inbreuk op producten en/of het merkenrecht van Webdexter® kan juridische gevolgen hebben.

Contact informatie
Schermafbeelding 2013-07-18 om 21.37.33 +31 55 8449179 / +31 6 34143310
Schermafbeelding 2013-07-18 om 21.37.49 info@webdexter.nl
Schermafbeelding 2013-07-18 om 21.38.02 www.webdexter.nl

Schermafbeelding 2013-07-18 om 21.38.20 Stadhoudersmolenweg 54C, 7317 AX
Schermafbeelding 2013-07-18 om 21.38.202222 in Apeldoorn (NLD)

 

Onze betaalmogelijkheden
Op onze website kunt u gemakkelijk betalen met iDeal en/of Paypal. Aan deze betalingsmogelijkheden zitten geen kosten verbonden. Klik hier voor meer informatie over betalen bij Webdexter Development.

payments

Webdexter®
Webdexter is een beschermd merk en ingeschreven in het register van Benelux Bureau voor Intellectuele Eigendom (Inschrijf nummer.: 0916539 Depot nummer.: 1243363). Webdexter zal zich verzetten tegen inbreuk op haar merkenrecht.

 

BTW informatie
Alle op de website genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Zakelijk klanten buiten Nederland binnen de Europese Unie en alle klanten buiten de Europese Unie betalen automatisch geen BTW.